Siirtolapuutarhamökin vuokraus

Nyt on ensimmäistä kertaa tarjolla mahdollisuus vuokrata urbaani siirtolapuutarhamökki Espoon Garden Villagessa. Ota yhteyttä ja kokeile kaupungin ja luonnon harmoniaa omassa rauhallisessa keitaassasi.

Ainutlaatuinen mahdollisuus vuokrata siirtolapuutarhamökki

Ensimmäistä kertaa sinulla on mahdollisuus vuokrata siirtolapuutarhamökki Helsingin ja Espoon alueella. Perinteisissä siirtolapuutarhoissa tätä mahdollisuutta ei ole, sillä siirtolapuutarhamökkien säännöt estävät sen.

Tarjoamme Garden Villagesta muutamia mökkejä tällä ainutlaatuisella mahdollisuudella. Teemme vuokrauspäätökset 24:ssä tunnissa. Tarjoamme heinäkuussa alkavat vuokrasopimukset poikkeuksellisesti 390€ / kk -tarjoushintaan ensimmäisen kuukauden osalta. Tämän jälkeen vuokra on 850€ / kk.

Miltä tuntuisi viettää heinä-elokuu omalla mökillä? Se on mahdollista, mutta sinun pitää toimia nopeasti.

Siirtolapuutarhan rauha keskellä kaupunkia

Leppävaara tarjoaa täydellisen yhdistelmän kaupungin mukavuuksia ja luonnon läheisyyttä. Tämä kaupunginosa on tunnettu vilkkaasta kauppakeskuksestaan, monipuolisista palveluistaan ja erinomaisista liikenneyhteyksistään. Voit nauttia kaupungin sykkeestä, ostosmahdollisuuksista ja ravintoloista vain lyhyen matkan päässä mökiltäsi.

Kuitenkin, kun saavut Garden Villageen, tunnet välittömästi luonnon ympärilläsi. Garden Villagen leppoisa siirtolapuutarhamökki on täydellinen arjen pakopaikka keskellä kaupunkia.

Siirtolapuutarha-alue tarjoaa kauniin ja vehreän ympäristön metsineen ja peltoineen. Voit istahtaa terassillesi viljelypalstalla touhuamisen jälkeen ja nauttia auringosta tai rentoutua varjossa lukemalla hyvää kirjaa.

Mökin sisätilat ovat kodikkaat ja tyylikkäät. Niissä on kaikki tarvittavat mukavuudet, jotta voit nauttia täysin siitä, mitä mökkisi tarjoaa.
Vietä rentoja iltoja viihtyisässä olohuoneessa ja valmista herkullisia aterioita joko mökin omassa keittiössä tai yhteistilojen suuremmassa kokonaisuudessa.

Mökit ovat myös talviasuttavia, joka mahdollistaa lomailun ympäri vuoden.

Tilavat yhteiset tilat ja oma viljelypalsta

Garden Villagen mökkialueella tarjoamme sinulle unohtumattoman saunaelämyksen kahdessa erilaisessa saunassa. Puulämmitteinen sauna tarjoaa perinteisen ja tunnelmallisen kokemuksen. Astuessasi sisään tähän lämpimään ja kutsuvaan saunaan, tunnet puun lempeän tuoksun ja voit rentoutua löylyjen lämmittävässä syleilyssä jossa unohdat arjen kiireet ja stressin.

Käytössäsi on myös päärakennuksen tilavat sähkösaunat suihkuineen, tarjoten modernin ja käytännöllisen vaihtoehdon.
Mökkialueellamme sinua odottavat myös oma viljelypalsta, suuri yhteinen kasvihuone sekä viihtyisä yhteiskäyttöinen keittiö- ja oleskelutila leivinuunilla, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden viljelyyn, yhteisöllisyyteen ja herkullisten ruokien valmistamiseen yhdessä muiden mökkiläisten kanssa.

Ympäristön aktiviteetit

Espoon Leppävaara tarjoavat myös monia aktiviteetteja ja harrastusmahdollisuuksia. Voit lähteä kävelylle lähialueen kauniissa luonnossa tai hyödyntää läheisten ulkoilualueiden tarjoamia ulkoilumahdollisuuksia. Lisäksi alueella järjestetään erilaisia tapahtumia ja yhteisiä aktiviteetteja, joissa voit tutustua muihin mökkiläisiin ja luoda uusia ystävyyssuhteita.

Muista kokeilla ainakin seuraavat aktiviteetit:

  • Leppävaaran urheilupuisto
  • Sellon Kirjasto
  • Seikkailupuisto Huippu
  • Leppävaaran uimahalli
  • Leppävaaran maauimala
  • Leppävaaran kuntorata
  • Vanhan Algebran puutarha
  • Angry Birds -puisto

Ota yhteyttä ja varaa mökkisi nyt!

Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta vuokrata urbaani siirtolapuutarhamökki Espoon Garden Villagessa. Kokeile kaupungin ja luonnon harmoniaa omassa rauhallisessa keitaassasi.